Magastető tartozékok KÉSZLETRŐL AZONNAL!

A tető a ház legfontosabb szerkezete, mivel védelmezi vagyontárgyainkat és családunkat. 
Az épület tetejét támadja leginkább az egyre szélsőségesebbé váló időjárás, ezért - ahogyan  azt az  autóink esetében  már megszokhattuk - időnként felújításra, karbantartásra, csinosításra  szorul. A hosszú élettartam érdekében ügyelni kell arra, hogy a tető  beázás-mentes és megfelelően átszellőztetett legyen. A hófogás és a tetőn járás megoldása nemcsak előírás, hanem komoly baleseteket segíthetnek elkerülni (pl.: hólavina). Azon dolgozunk, hogy minden háztulajdonos elmondhassa magáról: az én tetőm jó és biztonságos.
Mi található a kínálatunkban? Hófogó, tetőfólia, tetőjárda, tipegő, tetőkibúvó, tetőátvezetések (szellőző cső, antennakivezető, solar átvezető, turbó kémény kivezető), kéményszegély, vápa, kúpalátét, eresz fésü, szellőző szalag (rovarháló), cserép rögzítők, stb. - felsorolni is nehéz... Nálunk minden létező tartozékot beszerezhet magastetőkhöz!   

Kínálatunk gerincét a német KLÖBER és HPI (HAUSprofi) gyártók termékei biztosítják.

alt

 

Közös jellemzőjük a több évtizedes (a KLÖBER esetén több, mint 50 éves) gyártási tapasztalatból eredő megbízható minőség és a nagy volumenű (egész Európát lefedő) gyártásból következő jó ár-érték arány.

 

Természetesen a magyarországi igényeknek megfelelően más gyártók termékei is a paletta részét képezik – különös tekintettel a megfelelő árképzésre.

 

A webshop cikklistája a gyakran keresett termékeket tartalmazza. Ezen kívül minden más tetőkiegészítő beszerzését is vállaljuk.

Kérjük, minden rendeléskor adják meg a tetőfedőanyag pontos típusát és színét (így ellenőrizni tudjuk a rendelés műszaki tartalmát). Ha ez nem ismert, a tetőről készült közeli fotó is sokat segít…

A leggyakoribb műszaki kérdések megválaszolását segítik a cégvezető által írt és a SZÉP HÁZAK magazinban megjelent tetőtartozékokkal kapcsolatos szakcikk-sorozat. Ezek elérhetőségét ide kattintva megtalálja>>>

Amennyiben ezekből nem jut hozzá a szükséges információkhoz, kérjük keressen minket bizalommal.